Beleg in goud en zilver met de Gold Stars Newsletter

donderdag, 16 juni, 2011

De Gold Stars Newsletter is een uitgave van Value News Publishing NV, een bedrijf dat al geruime tijd particuliere beleggers van beleggingsadvies voorziet op het gebied van value beleggen. De Gold Stars Newsletter biedt een ieder die de beleggingsportefeuille graag in eigen beheer houdt, informatie omtrent ontwikkelingen op de goud- en zilvermarkten. Ze publiceren maandelijks een Newsletter waarin twee ‘junior’ exploratie en productiebedrijven binnen het goud- en zilversegment nader worden bekeken.

Klik hier om je aan te melden voor de Gold Stars Newsletter.

One Response to “Beleg in goud en zilver met de Gold Stars Newsletter”

  1. patrick

    Beleggen in zilver is behoorlijk risicovol omdat zilverprijzen gemanipuleerd worden. Handel in turbo’s e.d. raad ik dan ook ten zeerste af omdat je altijd in een gemaniupuleerde markt opereert waarbij de stop loss vaak zo ligt dat ie het net red buiten openingstijden om!
    Fysiek zilver kopen is veel verstandiger, dan heb je de garantie van bezit.
    Ik koop zelf mijn zilver bij http://www.thesilvermountain.nl en daarnaast kun je ook terecht bij bijv. amsterdamgold van willem middelkoop.


Laat een reactie achter