Beleggen in goud!

woensdag, 20 april, 2011

Wilt u een superbelegger worden?! Investeer dan op dit moment in goud. De goudprijs heeft op dit moment een nieuw record bereikt. Voor het eerst is een troy ounce (31,1 gram goud) maar liefst 1500 dollar waard.

De prijs is in een jaar tijd flink opgelopen, vorig voorjaar schommelde de goudprijs nog rond de 1100 dollar.

Investeerders zien goud als een veilige belegging in een economisch onzekere tijd. De laatste dagen is die onzekerheid gegroeid, omdat beleggers zich onder meer zorgen maken over de enorme schuldenlast van Amerika en over de vraag of Griekenland zijn schulden wel kan terugbetalen.

One Response to “Beleggen in goud!”

  1. Alex Kievit

    Goud staat op dit moment op 1494.85 en blijft inderdaad stijgen http://nl.forexpros.com/commodities/gold Beleggen in goud is zeker aan te raden!


Laat een reactie achter